Same old quiz .
1)What's the connection between you and the last person that called you? 
Answer: Classmate
2)Do you ever turn your cellphone off?
Answer: Ya . When my phone bo batt
3)What happened at 10.00am today? 
Answer: Thinking of ways to improve this blog
4)When do you last cry? 
Answer: Very Long .. forgotten.
5)What is your favourite thing to eat with peanut butter? 
Answer: Peanut Butter .
6)What do you want in your life right now? 
Answer: =)
7)Do you carry an umbrella when it rains, or just put out your hood? 
Answer: None . Too Lazy , Run in rain can already !
8)What's your favourite thing to have on your bed? 
Answer: Me , myself and i !
9)Which bottoms are you wearing now? 
Answer: Shorts luhhs . 
10)What's the nicest text in your inbox says? 
Answer: Privacy =)
11)Do you tend to make a relationship complicated? 
Answer: It is already complicated .
12)Are you wearing anything you borrowed from someone? 
Answer: Why would i do that ?
13)What's the last movie you watch? 
Answer: Can't remember .
14)What are you proud of? 
Answer: The number of wives i have =)
15)What does the oldest text message in your inbox says? 
Answer: Privacy please =x .
16)What's the last song you sang out loud? 
Answer: My school Song
17)Do you have any nicknames? 
Answer: Yeap . Crazy , Madman ; Ben . 
18)What does your last received message says? 
Answer: Privacy Please =x.
19)What time do you go to bed last night? 
Answer: 9pm . Early uhh ?
20)Are you currently happy? 
Answer: No . 
21)Who gave you the best advise? 
Answer: Many People.
22)Who do u wish to be the closest friends? 
Answer: Everyone pratically looking at this question .
23)Who did you talk on the phone with last night? 
Answer: Privacy =)
24)Is anything bugging you right now? 
Answer: Nah.
25)What/Who was the last thing/person to make you laugh? 
Answer: My Retarded face 
26)Do you wear toe socks? 
Answer: Finger Socks ? Nah .
27)Who was the last person you missed a call from? 
Answer: My Home . 
28)Have you ever had you heart broken? 
Answer: Even if i did , must i write it out ?
29)What annoys you most in a person? 
Answer: i dunno lehs =x 
30)Do you have crush on somebody? 
Answer: No Crush, Just Idolise.
31)Have you ever tried cocaine? 
Answer: Retarded Qns. Don't Even know wth it is talking about.
32)What's the colour of your room? 
Answer: Black! Of Course.
33)Would you kill someone you hate for a billion dollar? 
Answer: If i kill i will be listed by the police. So No kill. Plenty Smart eh?
34)Do you believe in saying 'talk in cheap'? 
Answer: No. I talk in expensive.
35)Who was the last person who to lay on your bed?
Answer: Benson Teo
36)Who was the last person to hug you? 
Answer: Myself . I am self-centered
37)What do you want to say to the person? 
Answer: The Person ? 
38)Do you have a life? 
Answer: Obviously, Or else how am i gonna answer you back your qns?
39)Have you ever think someone dead, when they really didn't? 
Answer: think so? TOUCHWOOD man!
40)What is the reason behind your profile song? 
Answer: Ask the person who put the profile song luhhs .
41)Who is the last person you saw in your dream? 
Answer: I forget liao. I always have weird dream.
42)Last time you smiled? 
Answer: Few Min ago.
43)Have you changed this year? 
Answer: Maybe?
44)What are you listening to right now? 
Answer: The fan sound.
45)Are you talking to someone when doing this? 
Answer:currently no.
46)Do you walked with your eyes open or closed? 
Answer: Err. Sometimes open, Sometimes close.
47)Is there a quote you live by? 
Answer: Huh ? I don't get you . I'm stupid you know !
48)Do you want someone you can't have? 
Answer: Mr Brown? Joe Cheng?
49)Have you ever played an instrument? 
Answer: Ya. Piano . Just bang the keys . Easy eh ?
50)What is the worst idea you've in the week? 
Answer: No Idea?
51)What were you doing last night at 11pm? 
Answer: Sleeping like pig =)
52)Are you happy with your love life right now? 
Answer: Nah too complicated .
53)What song to describe your love life? 
Answer: Twinkle Star
54)Does the person know you like him/her? 
Answer: Ask that person dun ask me .
55)Who always make you laugh? 
Answer: Everyone 
56)Do you speak other language other than English? 
Answer: Yes!Chinese! LOL
57)Are you blond? 
Answer: If i dye it.
58)What's your middle name? 
Answer: You should know . Woohoo~ LOL
59)What are you doing tomorrow? 
Answer: Slackinqq
60)What do you think you are like? 
Answer: I like an animal?
61)Who will you choose to die with? 
Answer: Let Future Beholds it.
62)Where have you been today? 
Answer: Around my house and coffee shop.
63)What game do you play often? 
Answer: Play nonstenstical stuff?
64)Who are you missing right now? 
Answer: Her =)
69)What emotions you like to show? 
Answer: Ho Ho Hoo~
70)What is life to you? 
Answer: Meaningful.
71)If you have something troubling you, what will you do? 
Answer: Try to forget it.
72)Who did you last chat in MSN today? 
Answer: i got no time for that =)
73)Who do you admire the most? 
Answer: People that work with animals.
74)Which month are you born? 
Answer: December !
75)How are you feeling right now? 
Answer: Starting to get bored.
76)What is the time now? 
Answer: 10.42AM
77)Where are you now? 
Answer: Mum's office
78)What colour do you use to dye your hair? 
Answer: Nah. I never dye hair before!
79)Why are you doing this test? 
Answer: Cause Class Blog dying .
80)What do you do when you're moody?
Answer: Talk to meow.
81)Are you stupid? 
Answer: So Right!
82)Who is more important to you? 
Answer: family and friends.
83)Do you think you have enough confidence?
Answer: In What?
84)Who is the person you trust the most? 
Answer: Lots of people.
85)Do you believe in seeing rainbow after rain? 
Answer: YES.
86)If you have a dream come true, what will it be? 
Answer: Slapping people who whacked me lots of times .
87)What is your goal for this year? 
Answer: Study Hard.
88)Do you believe in eternity love? 
Answer: yes.
89)Who do you love? 
Answer: Privacy please . =x
90)Do you really think it's global warming now? 
Answer: Ya. It's Obvious. Stop Polluting man.
91)What do you hate the most? 
Answer: People Harming me  In many ways. 
92)If someone you love hurts you a lot, what would you do? 
Answer: Feel Deeply Hurt?
93)Do you believe in God? 
Answer: No ?
94)Who do you care the most? 
Answer:family and friends.
95)What do you think is the most important thing in your life? 
Answer:family and friends.
96)What will you bring when you are in a fight? 
Answer: Nothing. Peace and harmony!
97)How are you feeling today? 
Answer: BORED.
98)What would you feel when no one longer care about you? 
Answer: Nothing ?
99)What if your stead is two-timer? 
Answer: Sayonara.
100)Why are you living in this world? 
Answer: because God gave me a life.
LOL LOL Sorry peeps .. too bored =) 2rd time doing this quiz but then Got 3 of the same quiz on blog ler .
Labels: ben =) (Benson)